Cautare

1411 de rezultate pentru "klc 600" (3.29 secunde)
Voucherele de vacanta vor creste la 1.600 de lei pentru cei care au salarii de pana la 8.000 de lei in mana, a anuntat ministrul Finantelor.
Magistratii Sectiei Penale a Inaltei Curti de Casatie si Justitie au respins actiunea initiata de Gusa, prin care cerea "anchetarea si condamnarea presedintelui Romaniei, Ion Iliescu, pentru infractiunile de insulta si calomnie", obligandu-l sa plateasca statului suma de 600.000 de lei reprezentand cheltuieli judiciare.
El a mai spus ca a cheltuit aproape 600 de milioane pentru recompense si stimulente acordate personalului din cadrul Secretariatului General al Camerei si doar 50.000.000 pentru ajutoare financiare in caz de boala, deces in familie sau dificultati financiare.
Cozmin Gusa a reluat de asemenea argumentatia privitoare la "vicierea totala " a sistemului de numarare a voturilor si a prezentat o situatie conform careia din 17.600 de sectii de votare, 4.000 au procese verbale cu erori.
Referitor la transportul pe Canalul Dunare-Marea Neagra, ministrul a apreciat ca estimarea initiala de 600 de milioane de euro pentru consolidarea malurilor este exagerata, iar pentru cresterea capacitatii pe canal trebuie modernizate ecluzele, lucru prevazut a se realiza intr-un timp foarte scurt.
Oprisan a mai apreciat ca Adrian Nastase este liber sa candideze ca orice membru din cei 600.000 de membri de partid la o functie de conducere, in baza statutului.
Secretarul sustine ca acei constructori au furat cam 500-600 de metri de cablu, drept pentru care i-a dat “pe mana politiei“.
Culmea ironiei, Mititelu nu a platit restanta de peste 600.000 de euro catre bugetul orasului. Generoasa din fire, cum o stim, atunci cand e vorba de imprastierea banului public pe te miri ce, primaria condusa de Antonie Solomon ii plateste mai nou datoriile afaceristului Adrian Mititelu.
Printre acestea, trimiterea a inca zece functionari si diplomati specializati in probleme consulare la Chisinau, cel tarziu la 25 ianuarie, procesarea a circa 600 de cereri de viza, saptamanal, in directia specializata din MAE si detasarea, incepand cu 25 ianuarie, a unui consul cu experienta in Republica Moldova.
Ce-i drept, Videanu are si datorii de 600.000 de euro, in urma unui imprumut personal, dupa cum scrie in declaratia sa de avere.
Astfel, conform procurorilor Parchetului de pe langa Tribunalul Gorj, Alexandru Crisan tatal si fiul, patronii firmei ALEXANDER CO SRL din Brasov, au incheiat in luna iulie 2004 trei contracte cu firma Tech Safety din Targu Jiu, prin care cumparau marfa in valoare de peste 600.000 de lei, obligandu-se sa o achite cu file cec.
Tinand cont de faptul ca despagubirile cuvenite proprietarilor vor fi suportate de buget, bineinteles ca Nastase a avut grija sa pomeneasca si discrepanta existenta intre numarul proprietarilor beneficiari - aproximativ 600.000 de mii - si cel al contribuabililor romani - peste 14 milioane.
In subsidiar, i-am solicitat primului ministru sa-mi comunice daca actualul Guvern al Romaniei preconizeaza sa adopte masuri de sprijinire a presei nationale in actualul context de criza economica, oferind exemplul Frantei, tara in care, la propunerea presedintelui Nicolas Sarkozy, guvernul a aprobat anul trecut un program de sprijinire a presei nationale cu suma de 600 milioane euro.
Sa nu mai stea cu 3.600 de angajati pe la Televiziune, 2.800 pe la Radio. O sa va spun si trasnaia asta in care se spune:
Concret, procurorii DIICOT au inceput urmarirea penala impotriva directorului Aurel Matiut si a patru vamesi de la Vama Jimbolia (judetul Timis) pentru infractiunile de favorizarea infractorului respectiv neglijenta in serviciu, pentru ca in luna noiembrie 2010 au lasat sa intre in Romania, prin Punctul de Trecere a Frontierei Jimbolia, doua autotrenuri in care se aflau 33.600 de pachete de tigari de contrabanda provenite din Serbia.
Desi au fost validati de majoritatea covarsitoare a celor peste 600 de delegati prezenti in sala, unii dintre membrii noului Consiliu Judetean au inregistrat un numar semnificativ de voturi contra, comparativ cu restul candidatilor.
In Autoritatea Nationala a Vamilor schema de personal va fi redusa cu 1.427 de posturi, dintre care 600 ocupate, respectiv de la 4.586 la un numar maxim de 3.159.
Sau port un ceas de 600 de euro care cred ca are 13-14 ani si am prieteni care le au cu ceasurile si fac misto de mine.
Tot ce este pe partea dreapta cand te duci catre Carcea, 600 de hectare, este in intravilanul comunei Malu Mare.
La greva vor participa 2.600 de salariati, ceea ce inseamna aproximativ 90% dintre angajati, restul fiind in concediu sau in zile libere”, ne-a declarat Gheorghe Spanu, presedintele Uniunii Teritoriale a Sindicatului Miscare - Comercial Constanta.
google-analytics.com